Ateliere de vară, la Școala Populară

0



În perioada vacanței școlare, Școala Populară de Arte și Meserii Pitești organizează ateliere de vară. Copii cu vârste între 7 și 14 ani pot merge la diverse cursuri pentru a petrece timpul liber și pentru a-și descoperi noi talente. Cursurile sunt gratuite. 


Școala Populară de Arte și Meserii Pitești anunță că va da curs celor mai atractive ateliere de vară. Aici copiii își pot descoperi talentul artistic și pot avea o vacanță mai frumoasă.

Vir fi organiyate cursuri de : actorie, pictură, instrumente de suflat (nai, fluier, ocarină, saxofon, clarinet, trompetă), canto muzică populară, dansuri (balet, dans modern, dans sportiv și dansuri populare), vioară și chitară, canto muzică ușoară, pian, acordeon și orgă.

Atelierele de vară sunt gratuite, se adresează copiilor cu vârste între 7 și 14 ani și se vor derula în perioada 1 august – 1 septembrie, de luni până vineri între orele 10.00-18.00. Înscrierile se fac la telefon 0248212260 sau pe WhatsApp 0744969002.

În fiecare vacanță de vară, Școala Populară de Arte și Meserii organizează aceste ateliere de vară la sediul din Pitești, iar la începutul anului școlar 2021-2022, mai exact în perioada 1-15 septembrie, profesorii instituției vor merge în satele Argeșului, pentru a descoperi tinere talente pe care să le șlefuiască și să le promoveze. M.S.