Răpus de infarct, la 35 de ani!

2
2



Doliu la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş!  Mădălin Mândreanu, un funcţionar din cadrul insituţiei, a murit la vârsta de 35 de ani, în urma unui infarct miocardic. Tragedia a avut loc vineri după-amiază, iar sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus ieri, la capela Bisericii Mavrodolu, din Pitești.


Anunţul tragediei a fost făcut de către reprezentanţii DGASPC Argeş. “Greu ne găsim cuvintele în momente tragice din viață. În această seară, a căzut ca un trăsnet vestea că Mădălin Mândreanu, colegul nostru de la Biroul Administrativ, a murit în urma unui infarct. Mădălin avea 35 de ani și o viață întreagă înainte. Mădălin era un munte de omenie, își trata colegii cu respect, cu zâmbetul mereu pe buze și cu sufletul deschis pentru a ajuta pe oricine avea nevoie. Să ne ierți, Mădălin, dacă în alergarea noastră de zi cu zi, am uitat să îți răspundem cu aceeași bunătate! Să îți odihnească Dumnezeu sufletul tău bun! Condoleanțe familiei și putere pentru a trece peste această tragedie!”, se arată în mesajul transmis de reprezentanţii DGASPC Argeş.

Iuliana Matei: „Încă îi aud vocea blândă!”

„Sunt momente în viață când rămâi împietrit de durere. Sunt momente când vrei să crezi că tot ce e trist a fost doar un vis urât. Și chiar și atunci când realizezi că tristețea e reală, tot refuzi să crezi.

Asta simt de când am aflat de pierderea colegului nostru Mădălin Mândreanu, de la Serviciul Administrativ din cadrul DGASPC Argeș. Da, viața e uneori atât de nedreaptă! La 35 de ani drumurile se deschid, înflorești! Cum e cu putință să se termine totul, așa, într-o secundă?! Cum e posibil ca inima unui om atât de bun să refuze să mai bată, la 35 de ani?  Încă nu pot vorbi despre Mădă la trecut! Nu! Refuz!

Încă îi aud vocea blândă! Încă îi văd zâmbetul! Încă îi simt căldura sufletului său bun! De ce, Mădă? De ce să fii tu cel care să îmi aducă aminte cât de mici și neputincioși suntem în fața vieții?!Să ai drum lin, Mădă! De acolo, din Împărăția Cerului veghează asupra noastră!  Noi, aici, te vom păstra mereu în suflet!” a transmis, la rândulei, Iuliana Matei, directorul adjunct al DGASPC Argeş.

Sicriul a fost depus la capela Mavrodolu!

Decesul a survenit vineri, în jurul orei 17.00. Mădălin Mândreanu a mers acasă de la serviciu şi s-a odihnit puţin. În jurul orei 17,00 soţia lui Mădălin a fost alertată după ce şi-a auzit soţul horcăind. A încercat să-l ajute dar era inconştient.

A sunat disperată la 112 , dar la sosirea echipajului medical, nu s-a mai putut face altceva decât să se constate decesul tânărului bărbat. Madălin Mândreanu este fiul Marinei Mândreanu, director al Centrului de Copii sfântul Andrei, din Piteşti.  Trupul neînsufleţit a fost ridicat ieri de la Serviciul de Medicină Legală fiind depus la capela Bisericii Mavrodolu din Piteşti. Înmormântarea va avea loc marţi. M.Sandu


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.