Al patrulea meci, a treia înfrângere!

0
0

  •  FC Argeș – Rapid București 0-1(0-1) A marcat: Pănoiu min.8



FC Argeș a suferit a treia înfrângere din acest tur de campionat după ce a pierdut cu 0-1, confruntarea de sâmbătă seară, de pe propriul teren, cu Rapid București, nou-promovată în primul eșalon fotbalistic al țării. Foto: Pro Sport


Deși spectatorii prezenți la stadion sperau ca alb-violeții să facă un joc bun și să obțină o victorie în acest derby de tradiție, piteștenii au făcut un meci foarte slab și numai intervențiile portarului Alexandru Greab au limitat proporțiile scorului.

Rapid a început foarte bine partida și a deschis scorul în minutul 8 în urma unei greșeli de începător a lui Diogo Viana. Juniorul Ștefan Pănoiu a reluat în plasă după ce a profitat de luftul fundașului portughez care a vrut să respingă balonul cu călcâiul. Giuleștenii au mai avut încă două ocazii până la pauză prin Albu și Bălan, însă Greab a scos șuturile acestora.

Antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au făcut patru înlocuiri la pauză, însă acestea nu au revigorat jocul apatic al argeșenilor. Rapid se putea desprinde pe tabelă prin Pănoiu care a fost blocat la timp de Ișfan. Bălan l-a pus la grea încercare pe Greab care a reușit să respingă în plasa laterală.

Pănoiu i-a testat reflexele portarului piteștean cu un șut de la distanță, reținut însă de goalkeeperul alb-violet în doi timpi. Prima ocazie a argeșenilor a venit cu o jumătate de oră înainte de final, însă Dumitrașcu nu a nimerit ținta din interiorul careului. Crepulja putea închide tabela, însă Greab s-a remarcat și șutul mijlocașului rapidist. Welo Lupeta a avut o bună șansă de a restabili egalitatea, însă lovitura sa de cap a fost reținută de Moldovan. În urma acestui eșec, FC Argeș ocupă locul 15 în clasament, cu doar 1 punct acumulat în 4 etape.

Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Viana (Boldor 46’), G. Turda (Tofan 46’), Piţian, N. Muşat (Ruan Teles 75’) – Meza Colli (cpt), D. Dumitraşcu – Işfan, Palic (Moisie 46’), Cr. Dumitru (Lupeta 46’) – Said. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Rezerve neutilizate: Croitoru – Joao Miguel, De Jonghe, Honciu.
Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru (cpt), Dandea, Junior Morais – Crepulja, A. Albu – Carnat (Goge 90+2’), Pănoiu (Sefer 65’), Hlistei (Alami 65’) – A. Bălan (Bnou Marzouk 73’). Antrenor: Mihai Iosif
Rezerve neutilizate: Drăghia – Florică, Moise, Barbu, Ilie.
Stadion: Nicolae Dobrin Spectatori: 5150
Cartonașe galbene: Boldor, Meza Colli, Teles / Junior Morais, Bălan, Carnat, Moldovan
Arbitri: George Găman – Ciprian Danșa, Vlad Ionuț Bârleanu
Observatori: Marian Ivan, Liviu Ciubotariu
Cum s-a marcat golul:
min.8: 0-1! Carnat centrează în careu, Diogo Viana vrea să respingă cu călcâiul, dar luftează, iar Pănoiu profită și deschide scorul cu un șut la colțul scurt. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.