Şi-a rupt picioarele în accident

0
0

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu maşina, la Curtea de Argeş. La spital a ajuns şi iubita lui, în vârstă de 27 de ani care ocupa locul din dreapta.
Accidentul a avut loc ieri după-amiază, pe strada Râmnicu Vâlcea, din Cuertea de Argeş. Iulian M. de 27 de ani, din comuna Ludeşti, judeţul Dâmboviţa conducea un BMW îndreptându-se către Tigveni.
Pe locul din dreapta se afla iubita lui, Melania G., de 25 de ani, din Tigveni, iar pe bancheta din spate fratele fetei, un adolescent în vârstă de 17 ani.
Aproape de ieşirea din Curtea de Argeş, profitând de faptul că şoseaua era liberă, şoferul a apăsat ceva mai tare pedala acceleraţiei ceea ce a dus la producerea accidentului, după cum au constatat poliţiştii Formaţiunii Rutiere Curtea de Argeş. Tânărul a scăpat controlul volanului şi a izbit violent un cap de pod din beton. După impact, maşina s-a răstrunat într-un şanţ de pe marginea şoselei.
Şi-a rănit iubita
În urma evenimentului, conducătorul auto a fost rănit grav. Iulian M. a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Municipal Curtea de Argeş având fracturi la ambele picioare. Iubita lui era de asemenea, rănită.Tânăra avea traumatism toraco-lombar şi contuzie cervicală. Singurul care a scăpat nevătămat este adolescentul care a ocupat bancheta din spate a maşinii.  Cei trei tineri mergeau la Tigveni la familia fetei, când a avut loc accidentul. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal sub acuzaţia e vătămare corporală din culpă. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.