În căutarea primei victorii!

0

  • FC Argeş 2 – Flacăra Moreni, astăzi, ora 18.00, stadion Albota



La sfârșitul acestei săptămâni se va da startul unei noi ediții a Ligii a III-a. În acest eșalon, județul nostru va fi reprezentat de FC Argeș 2, Unirea Bascov și Real Bradu. Cele trei echipe au fost repartizate în seria a IV-a a acestui eșalon alături de sateliții formațiilor FCSB, Rapid și Dinamo.


FC Argeș 2 va începe campionatul vineri, la ora 18.00, cu un meci pe propriul teren, contra celor de la Flacăra Moreni. Partida se va disputa la baza sportivă de la Albota, iar antrenorul Constantin schumacher speră să înceapă cu dreptul sezonul: ”Sunt bucuros că m-am întors la clubul la care am făcut performanță.

Am jucat 6 ani și jumătate la acest club. Aștept cu mare nerăbdare să încep treaba și să ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus. Clubul a dorim să facă echipa a doua pentru a putea crește juniorii. Sunt foarte mulți jucători talentați, foarte mulți copii care sunt ai clubului. Obiectivul nostru este formarea jucătorilor tineri pentru echipa mare. Nu avem obiectiv de a promova. Ne dorim să aducem cât mai mulți jucători tineri care să poată juca la nivelul ligii I. Este o serie frumoasă, mai ales că jucăm cu echipe cu tradiție. jucătorii pe care îi am la antrenament sunt fotbaliști Under 19, de la grupa domnului Enache, Under 17, de la domnul Ghiţă, plus jucătorii pe care mi-i vor da cei de la echipa mare, fotbalişti până în 23 de ani.
Voi încerca să formez un lot competitiv pentru a putea face faţă acestei ligi. Nu este uşor să treci de la juniori la liga a II-a”.

Două favorite la promovare

Tehnicianul alb-violeţilor a analizat adversarul din prima etapă și a tras copncluziile care se impun:
„Flacăra Moreni s-a schimbat foarte mult faţă de ce juca anul trecut. Joacă acelaţi sistem, 4-2-3-1. Domnul Gabi Parasciv a avut acum un an şi jumătate o echipă destul de competitivă, cu jucători experimentaţi, dar din ce am înţeles, au plecat foarte mulţi de acolo din cauza problemelor financiare.
În această serie sunt două echipe care au jucători cu experienţă. Progresul Spartac Bucureşti, care i-a bătut pe cei de la CSA Steaua, în Cupa României, şi CS Tunari care a scos pe Metaloglobus. Sunt două echipe care au jucători cu experienţă în componenţă” a spus Schumacher. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.