Victorii pentru Unirea Bascov și Real Bradu în Liga 3

0
0

Cele două echipe argeșene care ne reprezintă în Liga a 3-a au debutat în acest week-en cu victorii în noul sezon, ambele formații câștigând pe propriul teren.

3 puncte din penalty în prelungiri
Unirea Bascov a ântâlnit pe stadionul Central din Valea Ursului, formatia secunda a celor de la FCSB, argeșenii câștigând cu 4-3, golurile fiind marcate de Alexandru Dumitrache (27, 64), Ionuț Teodorescu (84, 90+4 – penalty) respectiv Adrian Niță (14, 56), Dan Tălmaciu (32). Oaspetii de la FCSB 2, erau favoriti inainte de această partidă, locul 2 obținut la finele sezonului 2020-2021 obligându-i pe bucureșteni la o victorie. Acest lucru părea să fie simplu de realizat, pentru că în minutul 13, Adrian Niță, profită de o eroare în tabăra gazdă și marchează pentru 0-1.

Imediat după primirea golului Unirea încearcă poarta lui Târnoveanu, însă șutul lui Năstăsoiu trece foarte puțin pe lângă stâlpul din dreapta. În minutul 26, Pîrvu Grațian trimite cu capul în fața portii , iar Dumitrache restabileste egalitatea pe tabela, 1-1. După doar patru minute de la golul egalizator, oaspetți trec din nou în avantaj, după ce Tălmaciu, deviază o un balon trimis din lovitură liberă, marcând pentru 1-2. În minutul 35, Florescu scapă singur cu portarul Tîrnovanu, însă acesta reușește să respingă senzațional în corner. La pauză Butac rămâne la cabine, iar în locul lui intră Georoae. În minutul 53, Adi Dulcea efectuează alte două schimbări importante, ce aveau să fie decisive la final. Imediat după aceștea, oaspeții profită de o nouă eroare, iar Niță reușeste dubla. În minutul 71, oaspeții irosesc cea mai mare ocazie a jocului, când același Niță, nu reușește să marcheze cu poarta goală, fundasul gazdelor, Linte având o intervenție magistrală. În minutul 77, Mierlea centrează de pe partea dreaptă, Teodorescu deviază până la Dumitrache care șutează senzațional în vinclul porții apărate de Tirnovanu, iar scorul devine 2-3. În minutul 87, Fabrizio Constantin, ia o acțiune pe cont propriu, centrează până la Mierlea, acesta îi așează balonul lui Năstssoiu care sutează plasat, Tîrnovanu respinge doar până la Teodorescu, care înscrie pentru 3-3.

În minutul 94, Florescu căștigă un duel în jumătatea sa, pornește pe cont propriu și este faultat în suprafața de pedeapsă, centralul indicând punctul cu var. Teodorescu își asumă responsabiltiate și marchează pentru un 4-3 la care nimeni nu mai spera. Pentru Unirea Bascov au evoluat în acest joc: Gheorghe – Butac, Linte, Pârvu, Bălan – Mierlea, Dumitrache, Iordache – Mărgărit, Florescu, Năstăsoiu. Au mai intrat: Constantin, Mitre, Teodorescu, Niță, Gheoroae. Antrenor: Adrian Dulcea.

Prima victorie!
Real Bradu a debutat cu o victorie în Liga a 3, formația aregeșeană, fiind la primel 3 puncte din istoria participării în acest eșalon.
În partida disputată la Bradu, gazdele au învins cu 2-1 pe Academica Clinceni II, după ce la pauză aveau deja 1-0. Au marcat Mormolea și Păun din penalty. Antrenorul Cristi Negru i-a folosit în acest meci pe: Rădulescu – Ciucă, Ștefănescu, Pîslaru, Nica – Mormolea, Tănase, Neagu, Govlej – Negru, Ayza, pe parcurs mai intrând: Păun, Ristea, Naciu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.