Crivac ratează meciul cu Portugalia

0
0



Fotbal

Astăzi, de la ora 19.00, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, reprezentantiva României U20 va disputa un joc de verificare cu reprezentativa similară a Portugaliei. Pentru această acțiune, selecționerul Bogdan Lobonț îl convocase și pe Alexandru Crivac, mijlocașul echipei FC Argeș. Fotbalistul alb-violet nu a putut onora această convocare din cauza unei accidentări. Selecționerul României U20 a fost nevoit să-l înlocuiască pe Alexandru Crivac cu Szondi Botond (AFK Csikszereda). Partida România U20 – Portugalia U20 va fi transmisă în direct de către Digi Sport.

Atletism
Adelina Panaet, vicecampioană la semimaraton
Acum câteva zile, în municipiul Buzău, a avut loc finala Campionatului Național de semimaraton pentru seniori și atleți sub 23 și respectiv sub 20 de ani. Elena Adelina Panaet, sportivă legitimată la CSM Piteşti/CSU Ştiinţa Bacău. s-a clasat pe locul secund în proba ce s-a întins pe durata a 21 de kilometri .

Lupte
Concurs pe nisip în Ștrand
Sâmbătă, în incinta ștrandului Costache Negri, se va desfășura o nouă sesiune de lupte libere pe nisip. Activitatea este organizată de DJTS în colaborare cu CSM Pitești, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești și al SABIBA din cadrul SPEPMP. Scopul acestor demonstrații este acela de a atrage copiii către activitatea fizică, sportul, indiferent de ramura sa, fiind atât de important pentru dezvoltarea psiho-motorie a acestora. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.