Șoferul băut, a intrat cu mașina în zid pe Smeurei!

0
0

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02:00, polițiștii piteșteni au fost sesizați la 112 cu privire la producerea unui accident pe strada Smeurei din Pitești. Șoferul, un tânăr de 20 de ani din comuna Bârla a intrat cu mașina într-un zid din beton. Era băut. Cu el în autoturism era o adolescentă de 16 ani. M.S. 

Din cercetările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Bârla, care conducea un autoturism pe str. Smeurei către str. Nicolae Dobrin, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă ușoară la dreapta, intrând în coliziune cu un zid de susținere al unui mal de pământ.
În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului, precum și a pasagerei dreapta față, o fată în vârstă de 16 ani.l
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a afișat o valoare  de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut, anunță IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.