Liderul a pierdut primul set din campionat, cu CS Dacia Mioveni 2012

0
0



Meciul pe care echipa de volei feminin a CS Dacia Mioveni 2012, l-a pierdut sâmbătă la Blaj, a început cu o surpiză, argeșencele antrenate de Marius Dascălu câștigând primul set.


În al doilea set însă alb-albastrele nu au fost deloc în joc, iar gadele s-au impus clar cu 25-7. În ultimele două seturi, CS Dacia a jucat iar de la egal la egal cu adversara, și diferența nu a mai fost așa de mare, chiar dacă seturile au fost pierdute.
„Am întâlnit liderul la zi din campionat, principala pretendentă la titlu din acest sezon și eram conștienți că vom avea un meci dificil pe terenul celor de la C.S. Alba Blaj. Am început însă meciul perfect, reușind în primul set să contracarăm jocul adversarelor și să câștigăm la o diferență liniștitoare. Dar, din păcate, entuziasmul și bucuria pe care o simțeam prin conducerea cu 1-0 pe terenul echipei care nu pierduse până atunci niciun set în Divizia A, nu a fost de bun augur, iar adversarele din Blaj au reușit să-și revină rapid din șoc, făcând un set aproape de perfecțiune în care nu ne-am regăsit deloc.
De la 1-1, favoritele din acest meci au început să ne domine și nu am mai reușit, decât în puține momente, să ne apropiem de ele ca joc și scor, ceea ce nu a fost suficient pentru a reuși să le furăm măcar un punct. Putem să fim mulțumiți că deseori am jucat de la egal la egal cu o echipă de top, dar în același timp să ne gândim la ce puteam să facem mai bine pentru a obține un rezultat pozitiv. Acum urmează un nou meci pe teren propriu, cu A.C.S. Volei Cristina Pârv Turda, o partidă în care obiectivul nostru este victoria” a declarat despre jocul de la Blaj, antrenorul principal al echipei din Mioveni, Marius Dascălu.
Lunea viitoare de la ora 17:00, într-un meci transmis pe TVR 3,CS Dacia Mioveni va primi vizita echipei ACS Volei Cristina Pârv Turda, partida contând pentur etapa a 4-a. În clasament CS Dacia Mioveni este pe locul 8 cu 5 puncte.
CSM Volei Alba Blaj – CS Dacia Mioveni 3-1 (19-25, 25-7, 25-17, 25-22)
Au jucat pentru Dacia Mioveni: Bernardes Felix Pereira (12), Kriskova (11), Puică (9), Pereira da Silva Gomes (6), Velkovic (5), Panait (3), Rankovic (1), G. Dumitru (1), M. Dumitru (-), Podină (-), Băduț (libero). Nu a jucat: Meianu.
Rezultatele etapei a 4-a
⚽SCMU Craiova – CSO Voluntari 0-3
⚽CSM Târgoviște – CS U NTT Data Cluj 3-0
⚽ACS Volei Cristina Pârv – CS Medgidia 0-3
⚽CS Știința Bacău – Dinamo București 3-1
⚽CSM Volei Alba Blaj – CS Dacia Mioveni 3-1
⚽CSM Lugoj – Rapid 3-0


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.