Cele mai importante accesorii universale cu care îți poți personaliza vehiculul ATV / SxS CFMOTO

0

Din ce în ce mai multe persoane preferă să iasă în outdoor și să evadeze din rutină, lăsând în urmă tumultul orașului aglomerat. Vehiculele de teren 4×4 de tip ATV și side-by-side sunt partenerii ideali pentru recreație în medii off-road diversificate, dar și pentru a rezolva sarcini utilitare variate. Dacă sunteți posesor al unui ATV sau SxS CFMOTO, vă recomandăm să consultați colecția de accesorii originale CFMOTO. Există multiple accesorii universale pentru personalizarea vehiculelor din gamele CForce, ZForce și UForce.

Cutie universală de depozitare – Cu un design durabil și posibilitatea montării ușoare în buclă, cutia universală de stocare vine prevăzută cu cârlig și este suficient de spațioasă pentru a găzdui o curea.

FLEXGRIP – Această tehnologie a fost dezvoltată pentru potrivire ideală, pentru orice produs, utilizând sistemul ingenios CF Connect de atașare a accesoriilor. Tehnologia este potrivită pentru orice model CFMOTO.

Clema CF Connect – Utilizează suporturile de rack-uri integrate CFMOTO, fiind utilă pentru a fi folosită împreună cu portbagajele cargo și spate. Aceasta are un mecanism ușor cu pârghie ce blochează accesoriile și se regăsește la vânzare în două pachete.

Mânerele touring universale se potrivesc la orice ATV CFMOTO și mențin confortul termic, păstrând mâinile riderului / pasagerului calde la pilotarea în condiții de temperaturi joase.

Kit de remorcare – Acest accesoriu este disponibil pentru ATV-urile CFMOTO, seria de vehicule ZForce, precum și pentru side-by-side-ul UForce 1000 și include cârlig remorcare.

Kit de remorcare pentru modelele UForce 500 și UForce 800.

Kit de remorcare cu fir – Are potrivire universală și include priză și convertor, pentru a rula luminile remorcii în timpul tractării.

Cablu de troliu cu finisaj din aluminiu, care este proiectat pentru a reduce uzura corzii sintetice a troliului și se potrivește cu toate modelele CFMOTO.

Coardă sintetică pentru troliu – Accesoriul este potrivit pentru toate troliile CFMOTO, fiind creat pentru trolii de capacitate de 1587 kg. Acesta se caracterizează printr-o grosime de 5.5 mm și beneficiază de protecție din oțel pentru o rezistență sporită.

Sistem audio universal – Disponibil pentru modelele de SSV-uri ZForce și UForce.

Oglindă centrală cu unghi larg pentru extra vizibilitate – Disponibilă pentru UFORCE 1000, ZFORCE 1000 și UFORCE 600. Se bazează pe un sistem Ball-Pivot pentru reglare ușoară. Cadru din oțel heavy duty.

Cu ajutorul accesoriilor universale menționate, riderii vor avea parte de o experiență de pilotare mai sigură, distractivă și confortabilă. Experții noștri vă pot îndruma cu sfaturi utile în ceea ce privește dotarea suplimentară a vehiculului ATV sau SxS din dotare. De asemenea, vă recomandăm să nu neglijați importanța echipamentelor de protecție off-road. Vă așteptăm cu o colecție extrem de largă de căști off-road, cizme, bluze și pantaloni, jachete și impermeabile, ochelari, mănuși, platoșe ATV și protecții pentru gât, spate, genunchi. Toate echipamentele de protecție provin de la branduri de top în domeniu, astfel încât aveți din start garanția calității. Vă sfătuim să nu achiziționați echipamente sau accesorii ATV decât de la dealeri autorizați pentru a evita să fiți păcăliți.

Surse foto:

https://cfmotousa.com/accessories

https://cfmotousa.com/portals/0/universal-storage-case-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/flexgrip-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/cf-connect-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/touring-handle-gauntlets-accessory.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/towing_kit__uforce_500__uforce_800.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/trailer_wiring_kit.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/winch-rope-fairlead.jpg

https://cfmotousa.com/portals/0/untitled.png

https://cfmotousa.com/portals/0/center-mirror-assembly.jpg