Nikola Jevtovic, în echipa etapei a 7-a!

0
0



Duelul de luni seară dintre FC Argeș Basketball și SCM U Craiova a pus capăt rundei cu numărul 7 diun Liga Națională de Baschet Masculin. După fiecare rundă, baschet.ro, cel mai important site de profil din România, stabilește echipa ideală a fiecărei etape.


În echipa ideală a etapei a 7-a și-a făcut loc și un baschetbalist de la FC Argeș. Este vorba de sârbul Nikola Jevtovic care a avut o mare contribuție la victoria cu Steaua. Gruparea din Pitești continuă să impresioneze în acest început de sezon, după ce și-a trecut în cont cea de-al 7-lea succes stagional. FC Argeș Basketball a trecut cu emoții de olteni iar Jevtovic poate fi considerat omul numărul 1 pentru argeșeni. Sârbul de la FC Argeș Basketball a reușit al doilea meci din sezonul 2021/2022 al Ligii Naționale cu minim 20 de puncte marcate. Jevtovic a adunat 24 de puncte în victoria piteștenilor cu SCM U Craiova de luni seara, scor 83-79. Formația „viola” are 7-0 bilanț și conduce clasamentul.
Echipa etapei a 7-a:
Henri Chatman (CSM Focșani), Vlad Corpodean (Athletic Constanța), Elijah Stewart (U-BT Cluj-Napoca), Nikola Jevtovic (FC Argeș Basketball), Keith Clanton (Dinamo București). M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.