”Am arătat potențialul care îl am!”

0

  • Piteșteanul Glință, după cele două medalii de la Europenele de natație



Delegația României la Campionatul European de înot în bazin scurt de la Kazan s-a întors luni seară în țară. La concursul din Rusia, David Popovici a obținut medalie de aur la 200 de metri liber, iar piteșteanul Robert Glință o medalie de argint la 100 m spate și una de bronz la 50 m spate.


Delegația României a fost întâmpinată la Aeroportul Henri Coandă de Eduard Novak, ministrul Sportului, alături de reprezentanți ai Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și ai cluburilor unde sunt legitimați sportivii. Potrivit Ministerului Sporturilor, ediția de la Kazan a fost cea mai prolifică pentru România din istoria de 25 de ani a întrecerilor continentale în bazin scurt.

”M-am întrecut pe mine însumi”

Înotătorul piteștean era foarte fericit după rezultatele obținute în Rusia: ”Sunt mândru de David, o adevărată performanță. Mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat! Performanțele noastre au fost extraordinar de bune. Ne bucurăm că reușim să îndreptăm înotul românesc spre cote cât mai înalte. Performanța mea este una deosebită, m-am întrecut pe mine însumi. A fost și o experiență amuzantă pentru mine, știam că nu am nimic de pierdut și am arătat potențialul pe care îl am”, a spus Robert Glință.

”Vreau să devin cel mai bun”

„La Tokyo am învățat să-mi stăpânesc emoțiile. Mă bucur că am ieșit campion european în bazin scurt, însă au lipsit mulți dintre adversarii mei. Obiectivul meu este să devin cel mai bun”, a declarat David Popovici. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.