Am sperat 11 minute

0
0



Reprezentativa României s-a chinuit cu Liechtenstein 79 de minute ca să mai înscrie un gol şi a evita o victorie la limită. În Liechtenstein am întâlnit o echipă de amatori, care a stat tot meciul cu fundul în poartă.


Pentru suporteri a fost un meci înfiorător, în care „tricolorii” au arătat în continuare acea neputiinţă. Şi pentru pariori a fost o partidă de coşmar, pentru că majoritatea au mizat pe goluri, însă „generaţia de tinichea”, nu a fost în stare să marcheze nici din penalty. O serie de jucători au dezamăgit din nou și au arătat că Naționala trebuie să fie un capitol închis pentru ei. Singurul care merită laudele și respectele fanilor este portarul Niță. Goal-keeper-ul chiar nu merită să stea acasă la acest Mondial.
Totuși în toată această conjunctură, România și mai ales suporterii români au sperat timp de 11 m că se poate întâmpla o minune și mai putem prinde in-extremis barajul pentru turneul final.
Astfel, în cazul în care Macedonia nu câștiga cu Islanda, tricolorii puteau ajunge la baraj. Islandezii au egalat pe Macedonia la unu în minutul 54, iar România era la baraj.
Minunea și bucuria nu au ținut decât 11 minute, pentru că în minutul 65 macedonenii au adus lucrurile pe făgașul normal și au marcat pentru 2-1, partida terminându-se în cele din urmă 3-1.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.