Doar un punct cu covăsnenii!

0
0

  • FC Argeș – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1(1-0) Au marcat: Șerban(min.2) / Damașcan(min.77)



FC Argeş a mai făcut încă un pas greșit în lupta pentru intrarea în play-off după ce a remizat, 1-1, în confruntarea de miercuri seară, de pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I.



Piteștenii au deschis scorul în minutul 2 prin Adrian Șerban care a trimis în plasă după ce a trecut de Ninaj. Tot Șerban a fost foarte aproape de a reuși de a dubla avantajul alb-violeților, însă Niczuly sa reușit să respingă șutul mijlocașului argeșean. Sepsi putea restabili egalitatea după un sfert de oră, dar Ashkovski a tras în transversală de la aproape 30 m. Chunchukov nu a putut profita de o ieșire greșită pe o centrare a lui Greab, iar piteștenii au intrat la cabine în avantaj.
După pauză, covăsnenii și-au trecut în cont încă o bară prin Bogdan Mitrea. Argeșul putea trece în avantaj, dar Ashkovski a scos de pe linia porții lovitura de cap a lui Cristi Dumitru. Sepsi a restabilit egalitatea în minutul 77 prin Damașcan care a marcat la doar un minut după ce a fost trimis în teren. Portarul Alexandru Greab s-a remarcat pe finalul partidei când a respind în transversală șutul lui Ștefănescu. În urma acestei remize, FC Argeș a rămas pe locul 8 al clasamentului, cu cele 28 de puncte, acumulate în 20 de etape, cu trei mai puțin decât Universitatea Craiova și Rapid, ocupantele locurilor 5 și 6.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Viana, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Dumitru(min.75 Ișfan), Şerban (min.85 Fatai), Dumitraşcu(min.79 Tofan) – Arias(min.80 Said).
Rezerve neutilizate: Croitoru, Boldor, Muşat, Honciu, Palic. Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi.
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Ashkovski (min.71 Bărbuţ), Păun, Fofana (min.71 Gonzalez), Golofca(min.76 Damașcan) – Achahbar (min.46 Ştefănescu), Chunchukov (min.73 Luckassen).
Rezerve neutilizate: Began, Bojic, Tincu, Ispas. Antrenor: Cristiano Bergodi.
Stadion: Nicolae Dobrin; Spectatori 700
Cartonaşe galbene: Turda, Şerban / Dumitrescu, Păun
Arbitru: Radu Petrescu / A1: Daniel Mitruţi A2: Elorian Vişan
Observatori: Octavian Goga, Cornel Sorescu.
Cum s-au marcat golurile:
min.2: 1-0! Șerban pătrunde în careu, îl driblează pe Ninaj, și îl învinge pe Niczuly cu un șut la colțul lung.
min.77: 1-1! Bărbuț îi pasează lui Damașcan care îl învinge pe Greab după ce îi depășește pe Turda și Viana. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.