Ultimul meci din 2021!

0

  • Liga 1, etapa 21: FC U Craiova – CS Mioveni, astăzi, ora 17:30, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport



CS Mioveni dispută astăzi ultima partidă oficială din anul 2021. Galben-verzii vor evolua în deplasare la Craiova, cu FC U, echipa patronată de familia Mititelu. Meciul din Bănie începe la ora 17:30 și va fi transmis în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.


Cele două echipe vin după victorii obținute în etapa trecută, Mioveniul învingând acasă, pe Dinamo, cu 2-1 în urma unui meci de infarct, în timp ce oltenii au câștigat surprizător în deplasare, cu 3-0 la Chindia. Argeșenii au șansa să termine anul pe loc de menținere în Liga 1, lucru pe care și-l doresc însă pentru asta trebuie să câștige, sau să scoată o remiză pe Ion Oblemenco (la această variantă depind și de celelalte rezultate). În ciuda rezultatului din etapa trecută, craiovenii nu trec printr-o perioadă foarte bună, echipa venind după o serie de rezultate negative, două dintre ele în fața ultimelor clasate. În urma acestora, Craiova a rămas și fără antrenor principal, Trică fiind demis la fel ca și predecesorul Flavius Stoican. De partea cealaltă, CS Mioveni are doar o victorie în ultimele 4 partide, dar jocul echipei a fost unul bun, care dă speranțe.
CS Mioveni a disputat până acum 10 partide în deplasare, în care a obținut două victorii (1-0 la Dinamo, 2-1 la Sepsi Sf Gheorghe), două remize (1-1 la Academica Clinceni, 1-1 la Rapid) și a pierdut de 6 ori (0-1 la Gaz Metan Mediaș, 1-2 la Farul, 0-4 la Voluntari, 0-3 la FCSB, 2-5 la U Craiova și 0-1 la CFR Cluj). Golaverajulla meciurile de afară este și el negativ 8-19, cu specificația, că echipa galben-verde marchează mai des în deplaasare decât o face acasă.
Cele două echipe se află în partea de jos a clasamentului, CS Mioveni fiind înaintea etapei pe locul 11 cu 20 de puncte, în timp ce FC U Craiova era pe antepenultimul loc (14) cu 18 puncte. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.