Muzica bună a întregit atmosfera la Mioveni

0
0



Târgul de Crăciun de la Mioveni a oferit locuitorilor orașului și nu numai, trei zile de poveste cu spectacole pentru toate vârstele. 


Atunci când ne referim la Sărbătorile de iarnă, ne gândim automat și la zăpada ce urmează să îmbrace totul în alb, la mirosul de cozonac, vinul fiert și, bineînțeles, la colindele care completează atmosfera de bucurie și emoție sufletească.

Această atmosferă a fost creată în prima zi a celei de-a 5-a ediții a Târgului de la Mioveni. Respectând tradițiile și zestrea spirituală a sărbătorilor în prima seară Centrul Civic a răsunat de glasurile vesele ale copiilor de la Clubul Elevilor Mioveni care au cântat colinde, atmosfera fiind întregită de Corala Sfânta Maria.

Seara a continuat în acordurile muzicii populare de calitate, în compania artiștilor Roxana Dumitrache, Angelica Stănescu și a Taraful Cătălin Iancu. Prima, dintre cele trei seri magice s-a încheiat cu un super recital și voie bună, oferite publicului de îndrăgitul cuplu de artiști populari Aurora și Săndel Mihai.

Lora pe scenă

Încă un episod de succes s-a scris și în cea de-a doua seară, din cadrul Târgului . Lora și Nicoleta Oancea & Band au umplut Centrul Civic, într-un show energic și vibrant, în care publicul a fredonat melodiile preferate la unison cu artiștii de pe scenă. Ca și în prima zi, atmosfera de sărbătoare a fost creată de grupele de copii din cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, coordonați de prof. Cristina Voicu, prof. Mihaela Chirițescu, prof Elena Pascu și prof Alexandra Tăbuș.

Energie și bucurie

Duminică seara s-a tras cortina peste ediția din acest an nu înainte de a avea parte de încă o seară magică, cu un super show. Andia, Dorian Popa, Sandra N și artiștii Centrului Cultural Mioveni au umplut inimile celor prezenți în Centrul Civic cu o maxi-doză de energie și bucurie. Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de situația pandemică. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.