Dragostea găsită pe internet l-a costat 4.000 euro

0
0



Poate părea incredibil cât de naiv a fost un piteştean care a avut încredere oarbă într-o necunoscută, pe care a cunoscut-o pe internet. A crezut că este marea lui dragoste şi a dus-o acasă, iar după două nopţi, iubita i-a fugit cu 4.000 de euro. Nu a reuşit să recupereze decât o mică parte din bani, dar a aflat cine era în realitate tânăra focoasă şi pe cine băgase în casă. A fost şocat când a auzit ce condamnări are tânăra în vârstă de de 25 de ani.


Un piteştean, în vârstă de 32 de ani, a cunoscut pe internet o tânără, în vârstă de 25 de ani, din comuna Tamaşi, din judeţul Bacău. Cei doi au vorbit o vreme şi s-au împrietenit, relaţia lor prinzând un nou contur când tânărul, care lucra în Germania, a venit în concediu, la Piteşti. Piteşteanul i-a propus fetei, despre care ştia doar că o cheamă Mirabela, să vină în vizită la el. Tânăra a acceptat invitaţia, dar a motivat că nu are cu ce să vină până la Piteşti, determinându-l să meargă după ea în Bacău. Pe 1 februarie piteşteanul s-a dus, a luat-o şi au venit împreună în apartamentul lui. Au petrecut împreună două nopţi, iar pe data de 3 februarie s-a trezit că iubita a plecat din casă fără să-şi ia rămas bun! Nu plecase cu mâna goală ci cu 4.000 de euro, bani despre care aflase, în scurta ei şedere, unde sunt păstraţi. Păgubașul a sunat la 112 şi cazul a fost preluat de polițitii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești.
În timpul audierilor şi-a dat seama că nu ştie mai nimic despre tânără, nici măcar întreg numele său. Cu ajutorul contului de Fabebook, oamenii legii au reuşit să o identifice pe Maria Mirabela B., de 25 de ani, din comuna Tamaşi, judeţul Bacău. Fata ajunsese la Urziceni când a fost contactată de poliţiştii care i-au cerut să înapoieze banii. Nu a fost cooperantă aşa că oamenii legii au luat legătura şi cu sora ei. În cele din urmă, cu chiu cu vai, a trimis prin Western Union 1.600 de euro din cei 4.000 furaţi. Tânăra a ajuns în judeţul Bacău abia marţi, când a fost găsită pe stradă de oamenii legii din judeţul amintit, iar în baza mandatului de aducere a fost dusă predată polițiștilor la Secţia 2 Piteşti.

Este recidivistă

La audieri, Maria Mirabela B a refuzat să dea declaraţii. A refuzat să spună unde a ascuns sau ce a făcut cu restul banilor. În aceeaşi zi, a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru furt calificat. Ieri băcăuanca a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti care a dispus împotriva ei măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În timpul anchetei s-a stabilit că Maria Mirabela B. are un cazier încărcat. Ea a fost condamnată pentru proxenetism, prostituţie şi trafic de migranţi. A fost plecată în Franţa şi Anglia mai mulţi ani, unele dintre infraţiuni fiind comise în ţările amintite. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.