Directori noi la Renault Group

0
0



Începând cu 1 martie 2022, Thierry Piéton, în prezent Director Financiar Adjunct și Director Performanță Control, este numit Director Financiar al Renault Group. El devine membru al Consiliului de Administrație al Grupului și va raporta lui Luca de Meo, CEO Renault Group. 


Thierry Piéton, 51 de ani, a absolvit Ecole de Management din Lyon. Și-a început cariera ca auditor la PricewaterhouseCoopers în 1995. S-a alăturat companiei General Electric (GE) în 1998 și, ulterior, a ocupat diverse poziții financiare în divizia de sănătate a acesteia. În 2004, a devenit Chief Financial Officer pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa pentru GE Security. Doi ani mai târziu, a preluat rolul de Global Financial Planning & Analysis Manager la GE Consumer & Industrial. În 2007, Thierry Piéton a devenit director financiar pentru GE Oil & Gas Global Services. În 2011, a devenit Chief Financial Officer pentru GE Power Conversion. În mai 2014, s-a alăturat Nissan Europa, în calitate de Senior Vice President, Chief Financial Officer. Din 1 iunie 2016, Thierry Piéton este Senior Vice President, Controller, al Renault Group. În februarie 2020, a devenit Director Financiar Adjunct și SVP, Controller, Renault Group. La 1 ianuarie 2021, a fost numit Renault Brand Finance și membru al Comitetului de management corporativ al Grupului Renault.

Numire nouă la Juridic

Alte schimbări s-au făcut, de la 1 februarie, Aurelia Puiu devenind noul Director Juridic al Renault Group România. Absolventă a Facultății de Drept din București şi având o experiență de 20 de ani în domeniul juridic, Aurelia Puiu şi-a început cariera în cadrul unei renumite firme de avocatură din București, lucrând ulterior în echipa filialei din România a firmei britanice de avocatură Davies Simmons International. Membră a Baroului București din anul 2003, Aurelia Puiu s-a alăturat în anul 2010 echipei juridice a Renault Group România. De-a lungul timpului, ea a desfășurat şi a coordonat activități în domeniul dreptului comercial, corporativ, litigii, etică şi conformitate. Din februarie 2021 a deţinut funcția de Legal Manager Conformitate, Etică şi Litigii în cadrul Direcției Juridice Renault Group România. Aurelia Puiu este totodată membră în Consiliul Director al Confederației Patronale Concordia din partea Federației Patronatelor din Industria Auto. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.