Remiză albă cu revelația campionatului

0

  • FC Argeș – FC Voluntari 0-0



FC Argeș a irosit încă o șansă de a urca pe loc de play-off după ce a terminat la egalitate, 0-0, în confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu FC Voluntari, revelația campionatului.


Chiar dacă nu s-a marcat nici un gol, disputa din Trivale a fost una aprig disputatată, cu ocazii de ambele părți. FC Argeș putea deschide scorul după 18 minute din centrarea șutată a lui Latovlevici, însă portarul Popa a reușit să scoată din vinclu. Replica ilfovenilor a fost dată de Denis Ciobotariu, însă șutul acestuia a trecut milimetric pe lângă buturile porții apărate de Greab. După pauză, piteștenii au forțat desprinderea pe tabelă și au crescut presiunea pusă pe adversar. Nemec putea deschide scorul cu mult noroc în urma unui carambol în care apărarea argeșeană nu a putut respinge mingea din propriul careu. Pe finalul partidei, Ganea și Said puteau aduce cele trei puncte în contul grupării din Trivale, însă șuturile acestora nu și-au atins ținta. În urma acestei remize, FC Argeș a ajuns la 42 de puncte și rămas tot pe locul 7, dar a egalat-o pe egalat-o pe Farul Constanța, care a întâlnit aseară, după închiderea ediției, în deplasare, pe FCSB. Cu punctul luat de la Pitești, FC Voluntari a rămas pe locul 4, cu 47 de puncte, adunate în 28 de etape.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici (min.83 Muşat) – Meza Colli, Raynov – Işfan (min.83 Dumitru), Şerban (min.71 Viana), Tănase (min.71 Said) – G. Ganea (min.83 Palic). Antrenor Andrei Prepeliţă.
FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaş, Armaş, Briceag – Ricardinho, Droppa – Raţă (min.87 Tavares ), Budescu (min.83 l. Fulop), I. Gheorghe (min.74 Meleke) – Nemec (min.74 Lopes). Antrenor Liviu Ciobotariu. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.