Şi-a rupt plămânii în timpul accidentului!

0

  • Fără permis şi băut



La un pas de moarte s-a aflat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, care a făcut greşeala vieţii lui! Deşi nu posedă permis acesta a plecat la drum cu un Renault, după ce consumase alcool. Este lesne de înţeles din ce motiv, la un moment dat, a pierdut controlul volanului. A ajuns la spital în stare gravă, fiind operat de urgenţă. 


Accidentul a avut în cursul nopţii de miercuri spre joi la Miceşti. George A., de 27 de ani, din comuna Miceşti, se afla la volanul unui Renault, pe DJ 740, pe raza localității de domiciliu, mergând din direcția Mărăcineni spre Miceşti. Maşina a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, după care a căzut într-un canal betonat având de doi metri. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au observat că maşina era distrusă aproape complet. Şoferul, singur în maşină, a fost scos de pompieri şi predat echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş. Tânărul nu reacţiona la stimului când a fost preluat de echipajul medical. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti acolo unde a ajuns conştient. Pacientul a fost preluat de medici. Mirosea a alcool. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, care l-au însoţit la spital, au cerut să-i fie recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul era agitat şi a fost sedat pentru a fost supus la investigaţii medicale. S-a constatat că avea plămânii rupţi şi a fost operat de urgenţă. După intervenţia chirurgicală, încheiată cu succes, pacientul a fost dus în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, de unde urmează să fie transferat la Secţia Chirurgie. Medicii spun că George A. se află în afara oricărui pericol.

Cercetat penal

Ieri, maşina distrusă se afla tot în canal. Isprava tânărului era motiv de bârfă printre săteni. Angajaţii furnizorului de energie electrică au mers ieri la Miceşti să înlocuiască stâlpul pentru a reporni furnizarea cu energie, ce fusese întreruptă după accident. Cercetările oamenilor legii au stabilit că George A. nu posedă permis de conducere. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. După sosirea rezultatelor alcoolemiei la acuzaţii s-ar putea adăuga şi conducere sub influenţa alcoolului. Având în vedere toate cele de mai sus, evenimentul rutier îi va marca viaţa tânărului! M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.