A căzut în stradă şi a murit!

0



Un piteştean şi-a găsit sfârşitul în stradă, în timp ce se întorcea de la cumpărături. Omul nu era cunoscut bolnav. La o primă examinare, se pare că a fost răpus de un infarct miocardic. Autopsia va stabili cu certitudine cauza morţii. 


Tragedia a avut loc ieri, în jurul orei 10,00, când un bărbat s-a prăbuşit pe trotuar în apropiere magazinului Jam din cartierul Banat. Un martor a sunat la 112 şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă a mers în zonă. Când au ajuns cadrele medicale au constat că pacientul este în stop cardio respirator. Au fost demarate manevrele de resuscitare şi timp de aproximativ 40 de minute, medicul s-a luptat să repornească inima bărbatului. Din nefericire, nu a reuşit şi în cele din urmă a declarat decesul. A fost sesizată poliția, cazul fiind preluat de poliţiștii Secţiei 3 Piteşti.

Autopsia va stabili cauza morţii

S-a stabilit că victima este Mircea I., de 64 de ani, din Piteşti. Bărbatul fusese la cumpărături şi se ducea către casă când i s-a făcut rău şi a căzut în stradă. Rudele sale au fost anunțate despre cele petrecute şi membrii familiei au mers la faţa locului. Oamenii spun că Mircea I. nu era cunoscut cu afecţiuni. La o primă constatare, se pare că piteşteasnul a fost răpus de un infarct miocardic. Având în vedere că omul a murit pe stradă, oamenii legii au dispus transportul trupului neînsufleţit la Serviciul de Medicină Legală Argeş, acolo unde va fi făcută autopsia Astfel, se va stabili cu certitudine cauza morţii. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.