Şi-a falsificat fişa pentru permis

0
4



Un şofer profesionist riscă să ajungă la închisoare după ce şi-a falsificat fişa medicală pentru preschimbarea permisului. Bărbatul avea probleme cu vederea şi ştia că nu va trece de un consult riguros, de aceea a riscat. Reprezentanţii clinicii medicale unde s-a dus să îşi completeze restul fişei şi-au dat seama şi au sesizat Poliţia.


„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals, și instigare la fals material în înscrisuri oficiale. Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 16 aprilie 2021, un bărbat de 45 de ani, din Călinești, ar fi prezentat, la un centru medical din Pitești, în vederea reînoirii permisului auto, o fișă medicală falsă, în sensul că parafele medicilor, aplicate pe documentul în cauză, nu erau autentice. Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.
Constantin F., de 45 de ani, din comuna Călineşti, despre el fiind vorba, lucra ca şofer profesionist. Omul avea probleme cu vederea şi ştia că dacă va merge la un medicul oftalmolog, nu va primi avizul. Tocmai de aceea a obţinut o parafă falsă pe care a folosit-o în fişa medicală. Ca să nu bată la ochi, a mai pus şi alte parafe, tot false în dreptul altor medici specialişti. La final ca să îşi încheie fişa a mers la o clinică medicală acolo unde angajaţii şi-au dat seama că ceva este în neregulă şi au sesizat Poliţia. În timpul cercetărilor, omul nu a spus cum a făcut rost de acele parafe, nici cine l-a ajutat, luând întreaga vină asupra lui. Dacă ca fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 3 ani. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.