La un pas de promovare!

0
0


Volei

Cu trei victorii din tot atâtea meciuri disputate, FC Argeș Volei și-a respectat statutul de mare favorită a turneului semifinal de la București. Echipa antrenată de Bogdan Paul mai are un singur pas pentru a reuși revenirea pe prima scenă a voleiului feminin românesc: barajul de promovare. Turneul semifinal al Diviziei A2 Est, desfășurat week-end-ul trecut în organizarea CSM București, a fost adjudecat de FC Argeș Volei.

Formația alb-violetă a câștigat toate meciurile cu scorul de 3-0 și s-a calificat la barajul de promovare de pe primul loc al clasamentului. Alături de FC Argeș, la baraj va merge și CSU Hygienum Galați. Barajul de promovare este programat a se desfășura în perioada 6-8 mai, într-o localitate ce va fi desemnată în curând.

La turneul final vor participa 4 echipe: FC Argeș Volei, CSU Hygienum Galați, CSU Oradea Volei și CSU Politehnica Timișoara. Rezultatele înregistrate la turneul semifinal: ● FC Argeș – CSM Focșani 3-0 (25-11, 25-15, 25-9) ● FC Argeș – CSU Hygienum Galați 3-0 (25-8, 25-23, 25-13) ● FC Argeș – CSM București 3-0 (26-24, 25-15, 25-8) M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.