Antrenorul Italian al Daciei, invitatul Federației

0
0



Massimo Dagioni, este invitatul noii întâlniri on-line organizate de Federația Română de Volei și Colegiul Central al Antrenorilor


Astfel, FRV , împreună cu Colegiul Central al Antrenorilor, și-a propus să organizeze periodic întâlniri on-line cu teme atractive și de noutate, privind perfecționarea profesională a antrenorilor.

În acest scop, o nouă întâlnire, cea de-a doua din această serie, va avea loc astăzi, de la ora 14.00 și va avea tema: ”SERVICIU – aspecte tehnico tactice”. Tema discuției va fi susținută de reputatul antrenor MASSIMO DAGIONI (55 de ani), tehnician cu foarte multă experiență în campionatul Italiei și actualul antrenor al formației feminine CS Dacia Mioveni 2021.

La prima întâlnire de acest gen, antrenorul italian al formației CSM Târgoviște, Giovanni Caprara (59 de ani), a fost invitatul on-line. Campion mondial cu naționala Rusiei în 2006 și de patru ori câștigător al Champions League, tehnicianul a prezentat o temă extrem de importantă în pregătirea jucătoarelor și jucătorilor: ”PRELUAREA DIN SERVICIU: tehnica de execuție și mijloacele specifice de învățare și perfecționare”. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.