Andrei Prepeliță: ”Să tranșăm meciul în favoarea noastră”

0
0



Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, este conștient de dificultatea acestei partide, însă are mare încredere în potențialul elevilor săi.


Tehnicianul își dorește ca jucătorii săi să dea totul pe teren pentru a se impune: ”Ne așteaptă un meci dificil. Am jucat în sezonul regulat contra Farului, o echipă cu jucători individuali foarte buni, cu calitate foarte bună, care pot face diferența oricând. Farul este o echipă care îi place să construiască, să aibă inițiativa.

Am avut niște meciuri grele, dar le-am tranșat în favoarea noastră. Asta ne dorim și în jocul de sâmbătă. Vrem să obținem prima victorie în play-off și să începem să avem niște rezultate pozitive. În perioada următoare ne așteaptă și meciurile din Cupa României, foarte importante pentru noi. În cele două jocuri din sezonul regular am știut împotriva cui jucăm. Am suferit în unele momente, am avut organizare foarte bună, am reușit să marcăm și să câștigăm. Nu au fost meciuri deloc ușoare, au fost partide grele pentru că Farul este o echipă care joacă fotbal”.

”FC Argeș este prima opțiune”

Andrei Prepeliță vrea să continue la Pitești și în sezonul viitor și așteaptă să i se propună prelungirea contractului: ”Prima opțiune este FC Argeș. I-am promis lui Jean Vlădoiu acest lucru. E normal, avem o relație foarte bună. Nu s-a vorbit în tot acest timp în presă despre eventualele oferte pentru mine. Eu sunt un tip care nu dau pe la presă anumite oferte. Au fost și au rămas pentru mine.

Cred că așa este corect. Știu și cunosc lucruri care au apărut în presă de la diferiți colegi de-ai mei de breaslă. Am discutat aseară cu domnul primar și a rămas să ne auzim săptămâna viitoare. Vom avea o discuție pentru prelungirea contractului. Și eu am anumite cereri și vom vedea. Jucătorii trebuie să fie liniștiți, să își vadă de treaba lor. Gândul lor trebuie să fie numai la fotbal”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.