A sunat la 112, că l-a bătut nevasta!

1
0



Apel mai puţin obişnuit, primit la 112! Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Vedea, a sunat în dispeceratul unic şi a cerut ajutorul poliţiştilor motivând că a fost bătut de soţie. Mai mult, bărbatul a reclamat că nevasta l-a tâlhărit, furându-i portofelul cu o sumă mare de bani. După cercetări, poliţiştii au întocmit dosar penal, dar nu soţiei ci reclamantului!


Sâmbătă seara în jurul orei 23.00, Stelian M., de 52 de ani, din comuna Vedea, a sunat la 112 spunând că a fost bătut şi tâlhărit de soţie. La faţa locului au mers poliţiştii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, care au demarat cercetări. În timpul anchetei bărbatul a susținut că în aceeaşi seară, pe la ora 20,30 a fost bătut rău de nevastă.

Omul era beat şi povestea că femeia l-a lovit ca să-i fure portofelul, în care susţinea el, ar fi avut 4.000 de lei şi un card bancar. Omul a depus şi o plângere în acest sens. La rândul ei, femeia, s-a apărat şi a spus că bărbatul minte, că de fapt ea este victima. Ea a susținut că Stelian M. a venit beat criţă acasă şi a luat-o la bătaie. După scandal, soţul a continuat să o ameninţe şi în cele din urmă, a sunat la 112 minţind, ca să se răzbune pe ea.

A minţit ca să se răzbune!

Anchetatorii au reuşit să stabilească, în urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, că Stelian M. nu a spus adevărul. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și inducere în eroare a organelor judiciare. „În ziua de 11 aprilie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” a declarat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş. Ieri bărbatul a fost eliberat, fiind plasat sub control judiciar.  M.Sandu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.