Piesa de teatru ”Hai Hui printre stele”, din nou la Mioveni

0
0
  • La precedenta punere în scenă s-a jucat cu casa închisă
  • Între timp, protagoniștii și-au prezentat piesa și la PRO TV



Datorită succesului avut luna trecută, Centrul Cultural Mioveni și Trupa de Teatru LUDICUS îi invite pe argeșeni, din nou, la spectacolul „Hai Hui printre stele”.  


Piesa va fi pusă din nou în scenă, duminică, 17 aprilie, de la ora 18.00. Spectacol este unul original, inovativ, cu proiecții și decor futurist, ce introduce publicul într-o lume fantastică și o atmosferă cu totul specială, cosmică. Piesa este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni. Personajul principal este interpretat de Ana-Maria Mărgen, câștigătoarea emisiunii „Românii au Talent” sezonul 11, din 2021.

Spectacolul nu se adresează doar copiilor, ci întregii familii, fiind recomandat copiiilor de peste 6 ani.
Biletele costă între 35 și 45 lei, în funcție de categoria locului și se pot achiziționa atât de la Centrul Cultural, dar și online.

Cu casa închisă

La precedenta punere în scenă, spectacolul s-a jucat pe scena Centrului Cultural Mioveni, cu casa închisă. După spectacol, principalele personaje au fost invitate la Pro Tv la emisiunea ”Vorbește lumea” unde au vorbit despre spectacolul jucat la Mioveni. ”Empatie, onestitate, familie, asumare și vise – sunt elementele-cheie în jurul cărora gravitează personajele. Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă.

Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie – cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală. Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cári Tibor. Coregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor – aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.

Întreaga echipă este formată din oameni tineri, pasionați, entuziaști – care își doresc să crească împreună și să dezvolte spectacole dedicate întregii familii. Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani, cât și întregii familii” au fost cuvintele cu care a fost prezentată piesa, publicului.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.