Prima bătălie pentru calificarea în finala Cupei României!

0
0
  • FC Voluntari – FC Argeș, ora 20.00, Digi Sport, Look Sport, Orange Sport



Echipa de fotbal a Piteștiului va disputa astăzi cel mai important meci din acest sezon competițional. FC Argeș va întâlni marți, de la ora 20.00, pe FC Voluntari, în manșa tur a semifinalelor Cupei României.


Formația pregătită de Andrei Prepeliță va încerca să facă un prim pas pentru calificarea în finala Cupei României. Alb-violeții vor face tot posibilul pentru a juca o nouă finală după cea din 1965, pierdută în fața Universității Cluj.

Cele două echipe s-au mai întâlnit și acum câteva zile în play-off-ul Ligii I, FC Argeș impunându-se cu 1-0, reușita piteștenilor fiind semnată de Martin Raynov. În acea confruntare, antrenorii celor două echipe au preferat să odihnească mai mulți titulari, însă, în disputa de astăzi, Andrei Prepeliță și Liviu Ciobotariu vor arunca în luptă tot ce au mai bun.
Principalul grupării din Trivale îi va avea la dispoziție pe mijlocașul Ionuț Șerban și fundașul Andrei Tofan, jucători care și-au ispășit etapele de suspendare după eliminările din meciurile de campionat cu FCSB și CFR Cluj. Manșa retur a semifinalelor Cupei României este programată în perioada 10-12 mai. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.