Casa italianului Inquieto călcată de poliţişti din cauza unei petreceri!

0

Petrecere cu aproximativ 70 de persoane în casa care i-a aparţinut italianului Nicola Inquieto, de pe platoul din Găvana, în Vinerea Mare.  Poliţiştii Secţiei 2 au intervenit, la sesizarea locatarilor din zonă, deranjaţi de muzica dată tare şi de zgomotul făcut de petrecăreţi. M.S. 

În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, oamenii legii au fost sesizaţi prin dispeceratul 112 de locatarii din zonă. Casa lui  Nicola Inquieto, omul de afaceri italian arestat la Piteşti în primăvara lui 2018 şi acuzat că spăla banii Camorrei prin intermediul firmelor sale din Argeş, condamnat în Italia, a fost transformată într-o locaţie unde se dau petreceri. Deşi, pe site-urile de profil acesta este  oferită spre închiriere în regim hotelier, oamenii legii au fost nevoiţi să intervină de multe ori chiar şi în pandemie, pentru a opri distracţiile zgomotoase şi a reda liniştea locuitorilor din zonă.

 

Când au ajuns la imobil, oamenii legii au constat că în interior erau în jur de 60-70 tineri. Oamenii legii au vrut să oprească petrecerea, cerând organizatorului să oprească muzica şi să facă linişte. Unul dintre invitaţi s-a opus şi s-a luat la ceartă cu oamenii legii. Acesta i-a înjurat şi i-a ameninţat pe cei în uniformă. Când poliţiştii i-au cerut să se legitimeze, a refuzat. A continuat să facă scandal, în cele din urmă fiind imobilizat şi dus la sediu Secţiei Poliţiei 2 pentru audieri. Nici acolo nu a vrut să spună cum se numeşte şi a fost dus la amprentat şi fotografiat pentru a fi identificat. Pe numele său a fost emis un proces verbal cu o amendă în valoare totală de 6.500 lei pentru: injurii adresate oamenilor legii, tulburarea ordinii şi liniştii publice, împiedicarea organelor de poliţie în restabilirea ordinii, refuz de legitimare. La rândul său organizatorul a fost amendat cu 3.500 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.