Andrei Prepeliță: ”Rușine! O prestație lamentabilă”

0
0



FC Argeș a suferit o nouă înfrângere la scor în play-offul Ligii I. Piteștenii au pierdut cu 0-4, meciul cu FCSB, de luni seară, din deplasare, din etapa a șaptea a play-off-ului Ligii I. Pentru gruparea din Trivale a fost al doilea eșec consecutiv în care încasează patru goluri.  


La finalul partidei, Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, și-a găsit cu greu cuvintele: „E rușine, rușine de suporteri, de toată lumea. O prestație lamentabilă. Primele 3 goluri, din faze fixe, primele două, din aut. Sunt lucruri simple. Al treilea a fost după un corner și după aceea, nu am mai putut face nimic. Am schimbat, am încercat să facem ceva, dar nu avem nici jucători. Tase, la vârsta lui, s-a bătut, a făcut cât a putut. Nu putem evidenția pe nimeni. Din păcate, suntem o altă echipă după accederea în play-off. Eu sunt primul vinovat, am și recunoscut. Noi am contat pe ce jucători am avut la dispoziție.

”Nu cred în astfel de lucruri”

Tehnicianul argeșenilor a vorbit și despre penalty-ul provocat de Joao Miguel din care FCSB a deschis scorul: ”După jocul cu Craiova, când au fost și acolo niște greșeli, am încercat să schimb ceva. Joao Miguel a făcut un sezon bun în sezonul regulat, dar într-adevăr, a fost acea greșeală la Cluj, în decembrie. Nu pot să judec niște jucători care au arătat într-un fel și acum arată altfel. O pun pe relaxare, nu știu. La antrenamente, ei se pregătesc foarte bine. Îl cunosc foarte bine pe Joao Miguel, e un băiat la locul lui, liniștit, nu cred în astfel de lucruri. E presiune, greșești, vine alt meci și trebuie să demonstrezi că nu mai greșești, nu avem ce să facem”, a spus Prepeliță.  M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.