Muşchiuleţ de porc la tavă

0
0



Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 30 min
• Timp de gătire: 80 min
• Gata în: 1 ore, 50 min
Ingrediente:
• 1 kg muşchiuleţ de porc
• sare
• piper
• 2-3 linguri ulei
• 1 cană vin alb dulce
• 3-4 crengute rozmarin
Mod de preparare:
1. Pentru început, muşchiul de porc se spală bine în 2-3 ape, apoi se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie.
2. Mușchiulețul se condimentează bine cu sare şi piper, dar și alte condimente pe care le preferi (spre exemplu, boia de ardei dulce) şi apoi se pune la rumenit într-o tigaie, cu puțin ulei bine încins.
3. Se întoarce de pe o parte pe alta, până când mușchiulețul capătă o pojghiţă aurie, apoi se pune într-o tavă, la cuptor.
4. Separat, se prepară sosul din ulei, vin alb, se mai adaugă sare şi piper, după preferinţă, şi se toarnă peste mușchiulețul de porc din tavă. Se presară crenguţe de rozmarin, se acoperă cu un capac şi se lasă să se înăbuşe. Asta-i tot!


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.