Culisele meciului FC Argeș – UTA

0
0

Ilie Dumitrescu, invitatul surpriză
La partida FC Argeș – UTA a fost prezent și Ilie Dumitrescu. Fostul internațional a urmărit meciul de la tribuna oficială a stadionului Nicolae Dobrin, fiind invitatul lui Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului din Trivale. Fostul component al Generației de Aur a primit un tricoul personalizat de la primarul Cristian Gentea, iar la finalul disputei s-a declarat încântat de jocul alb-violeților.
Au plecat supărați de la stadion
Printre cei care au luat loc la tribuna oficială a stadionul Nicolae Dobrin s-a numărat și Simion Apreutese, un om de afaceri arădean care intenționează să preia UTA alături de un grup de trei afaceriști. Delegația arădenilor nu a fost mulțumită de jocul prestat de fotbaliștii lui Ilie Poenaru, iar la finalul partidei oficialii clubului roș-alb au plecat supărați de la stadion.
Marian Copilu, spectator
La duelul din Trivale a asistat și Marian Copilu, președintele clubului Universitatea Craiova. Din câte se pare, oficialul oltean a venit la Pitești pentru a-l urmări pe viu pe mijlocașul Alexandru Ișfan, fotbalist dorit de antrenorul Laszlo Balint. Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un numitor comun pentru trecerea fotbalistului piteștean la gruparea din Bănie.
Sepsi, următorul adversar
Fotbaliștii de la FC Argeș trebuie să uite cât mai repede victoria cu UTA și să pregătească foarte bine următorul meci oficial. Alb-violeții vor întâlni duminică, de la ora 12.00, în deplasare pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, câștigătoarea Cupei și Supercupei României, echipă care va reprezenta România în Conference League. Partida de la Sfântu Gheorghe se anunță una foarte grea, având în vedere că covăsnenii au plecat cu un punct din deplasarea din Bănie, cu universitatea Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.