200 de sancţiuni în 24 de ore!

0

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare. Recomandări ale poliţiştilor privind circulația pe drumurile publice: „Adaptați permanent viteza la condițiile meteo și cele rutiere, în condiții de trafic aglomerat sau la drum întins, păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă înaintea dumneavoastră, respectați limitele legale de viteză, atât în localități cât și în afara acestora, nu vă angajați în depășiri riscante, asigurați-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcției de mers, nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.
Polițiștii rutieri vă recomandă să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum. Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic”, transmit poliţiştii argeşeni. B.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.