Știri de la FC Argeş

0
1

Schimbări în primul 11-ce
Principalul alb-violeților intenționează să opereze mai multe schimbări în primul 11-ce față de partida cu Sepsi: ”Probabil vor fi și schimbări în echipă. Așa cum ales la Sepsi să nu schimb atunci când lucrurile merg bine, probabil acum vor fi și câteva schimbări. Ganea a reluat antrenamentele normal, iar Șerban încă nu se pregătește cu echipa. Nu va fi în lot pentru meciul de vineri” a spus Andrei Prepeliță la conferința de presă.

Vrea goluri de la Ișfan
Antrenorul Andrei Prepeliță spune că Alexandru Ișfan începe să confirme așteptările în această ediție de campionat, însă așteaptă mai mult de la el: ”Înainte de începerea campionatului, am avut o discuție cu el. Am căzut de acord că trebuie să se apuce de fotbal. În aceste două etape a arătat bine. I-am schimbat și postul. Se pare că se simte mai bine acolo și sper să continue pe aceeași linie. Aștept și goluri de la el. Sunt convins că poate mult mai mult decât ceea ce a arătat până acum în teren”.

Așteaptă piteștenii la stadion
Tehnicianul grupării din Trivale își dorește ca publicul să fie alături de echipă și la partida cu U Cluj: ”Sperăm ca suporterii să vină la stadion. Ne dorim să fie condiții cât mai bune pentru că nu e ușor să joci pe o asemenea căldură. Este foarte cald, aș vrea să lucrez mai mult, dar nu poți ține jucătorii mai mult de o oră și jumătate pe timpul ăsta. Jucăm acasă și trebuie să le facem o bucurie suporterilor. La ultimul meci au venit în jur de 5.000 de spectatori. Sperăm ca prin evoluțiile noastre să aducem cât mai mulți spectatori în tribune” a spus Prepeliță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.