Victorii și înfrângeri cu Chindia și Rapid

0
0

Echipele de juniori ale clubului FC Argeș au disputat week-end-ul trecut mai multe meciuri amicale la București și Târgoviște. FC Argeș Tineret a învins cu 2-1, în deplasare, pe Chindia Târgoviște, golurile alb-violeților fiind marcate de Mihai Tobias și Andrei Stoica. Tot sâmbătă, FC Argeș U17 a cedat cu 1-3, în disputa din deplasare, cu Chindia Târgoviște U17, reușita piteștenilor fiind semnată de Eric Nistor.

FC Argeș Basketball începe pregătirea

După două luni de vacanță, FC Argeș Basketball va începe mâine pregătirea pentru noul sezon competițional. Echipa de baschet a Piteștiului va începe antrenamentele sub comanda sârbului Milan Mitrovic care a fost numit ca antrenor principal după plecarea lui Tudor Costescu la Rapid București. În scurt timp, tehnicianul grupării din Trivale își va completa lotul și va anunța turneele de pregătire la care va participa cu echipa. Primul meci oficial al baschetbaliștilor piteșteni este programat pe 28 septembrie, la Pitești, cu CSM Târgu Mureș. Vulturi fac parte din Conferința A, alături de U BT Cluj-Napoca, SCM U Craiova, BC CSU Sibiu, CSM Ploiești, CSM Târgu-Jiu, Rapid București, CSM Miercurea Ciuc și CSM Târgu-Mureș.

Gajovic a plecat de la Pitești

FC Argeș Basketball a anunțat acum câteva zile despărțirea de căpitanul Goran Gajovic: ”Orice poveste frumoasă are și un final. Fericit, de cele mai multe ori. Iar aventura trăită de Goran la Pitești s-a încheiat cu un nou sezon de top. Un căpitan desăvârșit, care, timp de sezoane și-a ținut colegii uniți. Un om frumos și un luptător adevărat” este mesajul postat de gruparea din Trivale pe pagina de facebook a clubului..

Amicale cu FCSB

Tot sâmbătă, peste 130 de copii de la clubul FC Argeș au disputat meciuri de verificare cu FCSB. Testele cu bucureștenii au fost un bun prilej pentru antrenorii argeșeni de a vedea cum se comportă puștii născuți între anii 2011-2015. La finalul zilei, oficialii alb-violeți au concluzionat că meciurile cu bucureștenii au fost utile în vederea pregătirii startului noului sezon.

Dueluri cu giuleștenii

Duminică, FC Argeș U15 s-a impus cu 3-2 în deplasarea de la Rapid București, golurile alb-violeților fiind reușite de Rafael Petriu(2) și Andrei Dinu. Tot duminică, FC Argeș U16 a pierdut, scor 1-2, confruntarea cu echipa similară a Rapidului, golul piteștenilor fiind reușit de Adrian Manole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.