Andrei Prepeliță: ”Ușor, ușor, vom forma o echipă bună”

1
0

La finalul partidei cu Universitatea Craiova, câștigată de FC Argeș, la limită, scor 1-0, Andrei Prepeliță, antrenorul echipei piteștene, s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi.
Tehnicianul grupării din Trivale este convins că alb-violeții pot reveni pe locurile de play-off: ”Ghinionul nu putea ține la nesfârșit. Băieții au luptat, au stat foarte bine pe teren, au interpretat foarte bine jocul și am contracarat adversarul. Știam ce joacă Craiova, am început într-un 4-3-3, apoi am schimbat în 4-3-1-2 pe faza ofensivă și 4-3-2-1 defensiv.

Ne-a ieșit, băieții au făcut mișcările foarte bine. Mijlocașii centrali au făcut o risipă mare de efort. E bine, se integrează și jucătorii nou-veniți, știți că am schimbat 17 jucători, nu ne-a fost ușor.

Sper ca ușor-ușor să formăm o echipă bună. Mi-am propus să nu mă mai enervez, nimănui nu îi face bine. A fost presiune pe mine, și din interior, și din exterior… Până la urmă, e un lucru bun să simți presiune, ne face să ne dorim victoria mai mult”, a spus Prepeliță, la flash-interviul de după meci.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.