Înfrângere previzibilă pe Arena Națională!

0
  • Superliga, etapa 19: FCSB – CS Mioveni 5-1 (2-0)

CS Mioveni a pierdut categoric luni seară, în deplasare, pe Arena Națională, meciul cu FCSB din etapa a 19-a a Superligii. Gazdele s-au impus cu 5-1, după ce l-a pauză au avut doar 2-0.
Partida de la București a început cu o întârziere de 10 minute, din cauza unui protest al fotbaliștilor galben-verzi pentru restanțele financiare pe care le au. Aceștia au făcut încălzirea normal, dar au rămas la vestiare când trebuia să se iasă pentru prezentarea echipelor și startul jocului, ieșind cu întârziere pe teren. Odată jocul început, CS Mioveni a avut șansa să dea lovitura în debutul lui. Astfel, în minutul 10, la o lovitură liberă de pe stânga, Balaur a marcat cu capul de la marginea careului, însă golul a fost anulat de arbitru după ce s-a semnalizat off-side de la margine iar VAR-ul a confirmat decizia. Apoi în minutul 13, Rădescu a scăpat pe contraatac 4 contra 2 pe stânga, dar a întârziat pasa decisivă și gazdele au respins pericolul. Echilibrul s-a menținut până în minutul 31, atunci când la o forțare pe dreapta, mingea centrată în careu este preluată în careu de Octavian Popescu, din fața lui Panait și Pop și apoi ajunge la Edjouma cu noroc, fotbalistul prospăt intrat în joc îndeplinind o simplă formalitate. În minutul 43, Krasniqi a avut șansa egalării, dar șutul său puternic de la 18 m a fost pe direcția portarului. Cu un minut înainte de pauză, gazdele fac 2-0, prin Șut care s-a trezit cu mingea pe cap după o respingere greșită la un corner și a plasat-o în poartă. După pauză, în minutul 59, FCSB majorează diferența pe tabelă și Florinel Coman, care trece foarte ușor de apărarea oaspeților și marchează de pe partea stângă cu un șut la colțul lung. În minutul 74 Mioveniul reduce din diferență, după o lovitură liberă, portarul respingând greșit iar mingea ajunsă la Ene pe 16 este trimisă de fundaș spre poartă, Antal fiind cel care a deviat decisiv balonul în plasă din 6 m. Peste 3 minute însă FCSB reface diferența prin Șut și apoi stabiltește scorul final în minutul 87 prin Edjouma, după centrări venite de pe partea stângă la care apărarea adversă a stat prost.
Înfrângerea de la București era una scontată de CS Mioveni, însă trebuie avut în vedere și faptul că echipa argeșeană a avut șansa ei la 0-0 și 0-1, dar nu a știut să profite de ea.
⚽ FCSB – CS Mioveni 5-1 (2-0)
Au marcat: Edjouma (30, 88), Șut (44, 77), Coman (55) / Antal (74)
⚽ FCSB: Tarnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut (79 Nikolov), Oaida (23 Edjouma) – Cordea (64 Radaslavescu), Omrani (46 Coman), O. Popescu (46 Miculescu). Antrenor: Mihai Pintilii
⚽ Mioveni: Popescu – Oancea, Ene, Garutti, Balaur, Trif (46 Burnea) – Panait, Pop (71 Dat)- Carnat (88 Căprescu), Krasniqi (46 Antal), Radescu (71 Coșereanu). Antrenor: Marius Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.