Argentina, prima finalistă

0
0

CM 2022 – Qatar

Argentina s-a calificat în finala Cupei Mondiale din Qatar, după victoria cu 3-0 în fața Croației. Messi și Alvarez de două ori au înscris pentru selecționata „pumelor”, care revine în ultimul act al Cupei Mondiale.
Argentina s-a calificat pentru a șasea oară în finala Cupei Mondiale de fotbal.
În minutul 33, Julian Alvarez a rămas singur cu Livakovic. Atacantul lui Manchester City a trimis balonul pe lângă portarul croat, dar a fost faultat de acesta, iar Orsato a arătat punctul cu var. Un minut mai târziu, Messi l-a învins pe eroul Croației din ultimele meciuri cu un șut perfect de la 11 metri.
În minutul 39, Argentina a majorat diferența. Echipa lui Scaloni a respins mingea după un corner al croaților, Julian Alvarez a plecat din propria jumătate și a făcut o cursă memorabilă, până în careul lui Livakovic. Doi fundași croați au încercat să îl deposedeze, dar de fiecare dată mingea a rămas la argentinian, care l-a învins în cele din urmă pe portarul lui Dinamo Zagreb.
În minutul 69, Lionel Messi a arătat din nou de ce este unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile. Pe partea dreaptă, argentinianul a luat pe cont propriu o acțiune în fața lui Gvardiol, unul dintre cei mai lăudați jucători croați de la acest turneu final. Messi a trecut superb de croat, a intrat în careu și i-a pasat în fața porții lui Alvarez, care a realizat dubla. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.