La 10 ani, campioană printre îngeri!

0
0

O fetiţă în vârstă de 10 ani a murit intoxicată cu moxoxid de carbon, în timp ce făcea baie. Tragedia a avut loc în comuna Vlădeşti. Alexandra ar fi trebuit să împlinească 11 ani în luna martie. Era campioana anul 2022, la brazilian jiu-jitsu. Cunoscuţii care au aflat de moartea micuţei au fost de-a dreptul şocaţi.
„Suntem în doliu. Un copil extraordinar de la Vlădeşti – Argeș, sportiva anului la MatSide Vlădesti, campioana Puiu Alexandra, nu mai e printre noi. Un accident nefericit, un timp rău, au dus la o tragedie. Cuvintele sunt de prisos pentru pierderea unui copil foarte bun, de mare viitor. Nu știm ce e dincolo de noi, dar ea e cu siguranță, un înger. Dumnezeu să o aibă în pază!” este anunţul clubului sportiv MatSide Piteşti. „Campioana anului , înger la doar 10 ani. Dumnezeu te-a ales printre îngerii lui, de ce așa devreme? Suntem ultimii care postăm încă nu ne revenim, comunitatea noastră MatSide Piteşti, MatSide România este in doliu şi încă o dată ne întrebăm de ce așa devreme? Nu avem cuvinte de încurajare pentru părinți. Alexandra noastră, copilul de aur cu o voință mare şi un suflet curat! R.I.P campioana sufletelor noastre! Cuvintele sunt de prisos…” au transmis reprezentanţii clubului.
Reamintim că Alexandra a fost găsită în baie, în stop cardio-respirator, vineri seara. Fata intrase să îşi facă baie. Acolo era montat un boiler racordat la butelie. A fost găsită de mamă, cea care a şi sunat la 112 să ceară ajutor. S-a stabilit că fata a fost intoxicată cu monoxid de carbon. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.