A pocnit doi polițiști!

0

Piteşteanul care a atacat şi a lovit doi poliţişti a petrecut o noapte în arest, fiind reţinut luni. Ieri acesta a părăsit arestul fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. El este cercetat în continuare pentru ultraj. 
Reamintim că pe 14 decembrie, seara, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați dispeceratul 112 despre un caz de violenţă domestică. Locatara unui bloc a sunat şi a spus că se aude o vecină, pe care o bate concubinul, cum strigă disperată: „Ajutor, săriţi că mă omoară!”.
Un echipaj de la Secţia 2 Poliţie a pornit către adresa indicată. Când au ajuns oamenii legii au auzit din stradă ţipetele femeii. Au intrat pe scară şi au găsit uşa deschisă.
Victima, o femeie în vârstă de 38 de ani, a continuat să strige după ajutor. Oamenii legii au dat să intre în casă, moment în care femeia i-a avertizat că agresorul, nimeni altul decât concubinul ei, are cuţit. Nicolae S. de 27 de ani, beat criţă, i-a „ întâmpinat” în hol de agenţi, un poliţist şi o poliţistă. Când oamenii legii s-au apropiat de el l-a lovit pe poliţist. Echipajul s-a luptat cu el să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze.
Văzând că tânărul opune rezistenţă au chemat întăriri. Când a sosit al doilea echipaj concubinul agresor a atacat un alt poliţist din cea de a doua patrulă.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, Nicolae S. fiind acuzat de ultraj asupra celor doi subofiţeri. Luni, procurorul de caz a dispus reţinerea lui pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Marţi, tânărul a fost eliberat după ce împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.