Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 15 min
• Timp de gătire: 150 min
• Gata în: 2 ore, 45 min
Ingrediente:
• sare si piper
• ulei
• 1 crenguță rozmarin proaspăt
• 4 cătei usturoi
• 1 cutie mică ciuperci
• 1,5 kg mușchi de vițel
Mod de preparare:
● În mușchiul de vițel se fac mici incizii în care se pun felioare de usturoi.
● Carnea se aşază în tavă, se pun ciupercile trecute printr-un jet de apă rece şi se toarnă un fir de ulei.
● Se adaugă 150 ml apă în tavă, se pune rozmarinul şi se lasă la cuptor câte aproximativ 30 de minute pentru fiecare 500 de grame.
● După terminarea coacerii, se lasă carnea 10 minute afară din cuptor înainte de a fi tăiată. Se presară cu sare şi piper abia la scoaterea din cuptor.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525