Muşchi de viţel la cuptor

0
2

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 15 min
• Timp de gătire: 150 min
• Gata în: 2 ore, 45 min
Ingrediente:
• sare si piper
• ulei
• 1 crenguță rozmarin proaspăt
• 4 cătei usturoi
• 1 cutie mică ciuperci
• 1,5 kg mușchi de vițel
Mod de preparare:
● În mușchiul de vițel se fac mici incizii în care se pun felioare de usturoi.
● Carnea se aşază în tavă, se pun ciupercile trecute printr-un jet de apă rece şi se toarnă un fir de ulei.
● Se adaugă 150 ml apă în tavă, se pune rozmarinul şi se lasă la cuptor câte aproximativ 30 de minute pentru fiecare 500 de grame.
● După terminarea coacerii, se lasă carnea 10 minute afară din cuptor înainte de a fi tăiată. Se presară cu sare şi piper abia la scoaterea din cuptor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.