Cavaler al fuierului român în Golf

0
0

”Centralul” roman istvan Kovacs și brigada sa din care mai fac parte asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene se află în Iraq, unde au fost invitați să arbitreze partide la ediția cu numărul 25 a Cupei Națiunilor din Golf, până pe 19 ianuarie 2023.
Arbitrii români au condus meciul de deschidere de vineri, 6 ianuarie, dintre Iraq și Oman. În competiție mai participă naționalele din Yemen, Arabia Saudită, care completează grupa A, respectiv Bahrain, Kuweit, Qatar și Emiratele Arabe Unite, în grupa B.Turneul se dispută pe stadioanele Basra International și Olimpic Al-Minaa din Basra, Iraq. Bahrain este deținătoare trofeului pe care l-a câștigat în 2019.

Două arbiter la Antipozi
FIFA a făcut cunoscută lista oficialilor selectați pentru a arbitra la Cupa Mondială de Fotbal Feminin din 2023, printre cei selecționați fiind nominalizați și doi arbitri din țara noastră.
Iuliana Demetrescu este pe lista arbitrilor de centru din partea UEFA, alături de aceasta pe listă mai figurând Maria Ferrieri (Italia), Cheryl Foster (Țara Galilor), Stephanie Frappart (Franța), Marta Huerta de Aza (Spania), Lina Lehtovaara (Finlanda), Ivana Martincic (Croația), Kateryna Monzul (Ucraina), Tess Olofsson (Suedia), Esther Staubli (Elveția) și Rebecca Welch (Anglia).
Pe lista arbitrilor asistenți a fost selecționată și Mihaela Țepușă. Cupa Mondială de Fotbal Feminin va fi găzduită de Australia și Noua Zeelandă, în perioada 20 iulie – 20 august 2023. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.