Nicolae Dică da, Gabi Tamaș nu…

0
  • Zvonurile sunt din ce în ce mai multe

CS Mioveni caută să se salveze și anul acesta de la retrogradare, iar pentru asta trebuiesc făcute eforturi de către conducere. Țintele șefilor galben-verzi sunt clare: un nume sonor pe banca tehnică și câteva nume importante de jucători în lot.
Primele zvonuri au și apărut deja: Nicolae Dică pe banca tehnică, iar Gabi Tamaș în centrul apărării. Iar ceea ce este și mai itneresant, în ultimul timp aceste zvonuri au devenit din ce în ce mai multe în cee ace îl privește pe technician nu și în cazul lui Tamaș, care ieri a semnat cu Concordia Chiajna. Situația de la Mioveni este sintetizată foarte bine de Eurosport: ”Antrenorul de 42 de ani așteaptă oferte și se pare că e aproape să semnze cu CS Mioveni, ultima clasată din SuperLiga. Argeșenii voiau să dea o dublă lovitură în această iarnă și pe lângă tehnician să-l aducă și pe Gabi Tamaș, care era de asemenea liber de contract, dar fotbalistul a semnat în cele din urmă cu Chiajna. Oficialii argeșenilor sunt aproape de a bate palma cu Dică, pe care îl consideră omul ideal pentru a reuși o salvare miraculoasă de la retrogradare.
CS Mioveni este ultima în clasament, cu numai 9 puncte acumulate în 21 de etape. Totuși, diferența față de primul loc ce asigură rămânerea pe prima scenă este de 12 puncte, ceea ce se traduce în doar 6 puncte odată cu intrarea în play-off. Astfel, Dică ar putea accepta această provocare, neavând practic nimic de pierdut: dacă echipa va retrograda nu i se va putea imputa lui acest eșec, dar dacă va scăpa antrenorul ar atașa o realizare importantă pe CV-ul său. Sursa citată notează că șefii celor de la Mioveni încearcă să-l convingă pe Dică și prin aducerea unor întăriri la nivel de lot. Situația dezastruoasă în care se află echipa ar putea fi rezolvată numai de jucători cu experiență, iar Gabi Tamaș era până ieri una dintre țintele argeșenilor”. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.