Prima victorie, după 22 de etape!

0

CS Mioveni a obținut sâmbătă, prima victorie pe propriul teren, din actualul sezon! A fost 1-0 cu Petrolul, pe bancă fiind Nicolae Dică, după ce au mai fost principali ai echipei și nu au reușit acest succes în campionat, Pelici, Stoican și Marius Stoica.
Așadar au trebuit să treacă 22 de etape pentru ca Mioveniul să obțintă o victorie acasă, iar momentul în care aceasta a venit poate însemna un punct de cotitură în viața echipei. Nicolae Dică a început cu dreptul noua provocare și a arătat că este pe drumul cel bun. Cu mai mulți jucători debutanți (4 , exceptându-l pe Rusu) echipa a arătat altfel, cu poftă de joc și focusată să atace poarta, nu să se apere, lucru pe care de altfel galben-verzii trebuie să îl facă în continuare dacă vor să câștige.

Reîntors la Mioveni, Rusu a apărut pe teren cu gol, el fiind cel care a marcat reușita victoriei. Pentru echipa argeșeană urmează acum o deplasare la Arad, pentru meciul cu UTA.

Arădenii au scos o remiză in extremis la FC U Craiova și sunt prima țintă a Mioveniului, în lupta pentru scăparea de ultimele locuri, UTA fiind pe 15 cu 20 de puncte, distanța dintre cele două echipe scăzând cu un punct, după etapa 22. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.