Casă distrusă de incendiu la Rătești!

0

În cursul nopții de marți spre miercuri, o casă din comuna Rătești, satul Pătuleni a fost mistuită în urma unui incendiu puternic. Pompierii nu au putut să salveze imobilul, dar au reușit să oprească extinderea focului la o altă casă din aceeași curte. M.S.

„În jurul orei 04:20, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Pătuleni.

Către locul solicitării s-au deplasat în cel mai scurt timp posibil pompierii de la Detașamentul Bradu cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au constatat că arde generalizat o locuință pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

În urma manifestării acestuia, a ars generalizat locuința la care a izbucnit, iar prin intervenția operativa a pompierilor s-a evitat propagarea flăcărilor la o casă aflată în imediata apropiere.

Paramedicii SMURD au asistat o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit un atac de panică.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată”, au anunțat reprezentanții ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.