Șantaj la preot!

0
0

Încurcate sunt căile Domnului la Băbana acolo unde o enoriaşă l-a şantajat pe preot! Femeia în vârstă de 51 de ani, a intra în posesia unor fotografii în care părintele era la mare cu o femeie, alta decât preoteasa. Considerând că slujitorul bisericii nu mai este demn să ţină predici şi să-i spovedeacă pe păcătoşi după ce el însuşi a căzut în păcat s-a dus la el şi l-a ameninţat, că va face publice imaginile compromiţătoare. I-a cerut în schimb, să demisioneze. Preotul a reclamat-o la Poliţie şi miercuri femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, sub acuzaţia de şantaj.
Simona L., în vârstă de 51 de ani, este o femeie cu frică de Dumnezeu din comuna Băbana. Merge mereu la slujbele religioase şi respectă dogmele bisericeşti ca un bun credincios. În plus, este prietenă cu preoteasa din comună, care ar fi fost înşelată de soţ. Totul a ieşit la iveală după ce preotul a fost pozat pe litoralul bulgăresc în compania unei roşcate. Localnicii din Băbana ştiu că fotografiile ar fi fost făcute de un detectiv particular angajat chiar de soţia înşelată. Simona L. a intrat şi ea în posesia unor copii ale acelor fotografii. Având dovada infidelităţii preotului, enoriaşa a fost indignată. Ea s-a dus, în luna iulie, la preot şi l-a ameninţat că va da publicităţii pozele dacă nu va demisiona. Aceasta considera că bărbatul nu mai poate fi duhovnic şi nici să ţină predici atâta timp cât el a greşit în acel fel. De altfel, de cum s-a aflat, femeia care mergea mereu la slujbă a refuzat să se mai ducă la biserica unde slujea preotul infidel.

Femeia a ajuns în arest

Preotul nu a demisionat, ba mai mult, în luna august pozele au ajuns în presă şi s-a iscat un scandal imens. El a făcut plângere împotriva Simonei L. pe care o consideră vinovată de difuzarea lor în presă. În susţinerea afirmaţiilor sale bărbatul a dus şi probe împotriva enoriașei. Din acestea reiese că femeia nu a cerut bani sau favoruri ci i-a solicitat să demisioneze. „Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au identificat și reținut o femeie de 51 de ani, din Băbana. Din cercetări, s-a stabilit că în cursul lunii iulie 2022, femeia în cauză ar fi amenințat un bărbat cu privire la transmiterea în spatial public a unor imagini cu caracter compromițător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu își va da demisia din funcția pe care o deținea. Ulterior, amenințările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile în cauză” au transmis reprezentanții IPJ Argeş. Simona L . a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.
Ieri, ea a fost eliberată sub măsura controlului judiciar. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.