I-a dat 50.000 de euro ca să tacă!

0

O femeie de afaceri din Curtea de Argeş şi fiul ei au plătit, în şapte luni, aproximativ 50.000 euro unor indivizi care îi şantajau. Totul a pornit de la infidelitatea femeii, care şi-a găsit un amant în Reşiţa. S-a văzut de mai multe ori cu amorezul. Ulterior fiul ei a fost acuzat de viol şi povestea a devenit atât de încâlcită încât poate concura cu o telenovelă. 
Totul a început în anul 2018, când femeia în vârstă de 45 de ani, căsătorită cu un cetăţean străin şi-a găsit un amant din Reşiţa. George P., de 46 de ani, din judeţul Caraş Severin venea la Curtea de Argeş ca să se întâlnească cu femeia. În desele lui vizite a avut prilejul să-l cunoască şi pe fiul acesteia, un băiat de 20 de ani, timid şi cuminte. Din vorbă în vorbă, femeia i-a spus iubitului ei că fiul său nu a avut o iubită până la acea vârstă şi amândoi au plănuit să-i găsească o parteneră. S-au întâlnit cu un cuplu din Curtea de Argeş care, la rândul lor aveau o prietenă cam de aceeaşi vârstă cu cel ce urma să fie iniţiat în tainele iubirii. Împreună au plănuit întâlnirea tinerilor şi totul a decurs exact aşa cum au planificat. Fiul femeii de afaceri s-a întâlnit cu fata care a făcut dragoste cu el.

A ameninţat-o că-i dă foc la casă

Ştiind că cei doi au bani, având o societate în Italia, George P. a pus la punct un plan cu cuplul care l-a ajutat să-i găsească o parteneră tânărului. Împreună au început să-i şantajeze pe femeia de 45 de ani şi pe fiul acesteia. I-au ameninţat că vor face reclamaţie împotriva băiatului că ar fi violat-o pe fată şi că îi vor spune soţului ei despre relaţia extraconjugală. Ba mai mult l-au convins pe fiu, care deţinea firma din Italia, să îl angajeze pe George P şi să-i plătească salariu cu toate că bărbatul nu a muncit nici măcar o zi. Timp ce şase luni mama şi fiul s-au lăsat şantajaţi de cei trei şi au plătit. Apoi, au reclamat totul la Poliţie. „Din cercetări s-a stabilit că în perioada noiembrie 2018 – mai 2019, cu complicitatea altor două persoane, cel în cauză ar fi amenințat o femeie cu distrugerea prin incendiere a unei locuințe, cu transmiterea în spatiul public a unei relații extraconjugale, precum și cu privire la transmiterea în spatiul public a unei pretinse fapte de viol, despre care s-a stabilit că nu este reală. În aceste împrejurări, cel în cauză ar fi obținut pentru sine și pentru complici diverse sume de bani. De asemenea, cel în cauză ar fi determinat-o pe aceasta să îl angajeze la firma fiului său, plătindu-i astfel salariu lunar, deși nu desfășura efectiv nicio activitate. Totodată, bărbatul, cu complicitatea altor două persoane, ar fi amenințat pe fiul persoanei vătămate cu privire la transmiterea în spatiul public a unei pretinse fapte de viol, amintite și mamei sale, împrejurare în care ar fi determinat persoana vătămată să îi remită inițial suma de 4000 de euro, apoi sume cuprinse între 400 și 2000 de euro. Prejudiciul total a fost calculat la aproximativ 50.000 de euro”, a transmis Florin Popa despre investigaţiile făcute în acest caz de poliţiştii polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.
Miercuri, după administrarea probatoriului, bărbatul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ieri fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.