Femeie leșinată de la gaze lacrimogene

0
0

Partida de pe Stadionul ion Oblemenco a fost întreruptă în minutul 77, pentru 5 minute, după ce unui spectator I s-a făcut rău în tribune.
Totul a pornit după ce s-a dat cu gaze lacrimogene în peluza unde era galeria oltenilor. Din această cauză, unei femei de la tribuna a doua i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția Ambulanței. Conform GSP, haosul din interiorul arenei ar fi pornit de la un mesaj afișat de ultrașii din Peluza Sud, facțiunea aflată în conflict cu finanțatorul Adrian Mititelu. Firma de securitate ar fi încercat să îndepărteze textul, iar în conflict ar fi folosit și gaze lacrimogene, care au ajuns și pe gazon, iritându-I pe jucători. Centralul Iulian Dima a mers către cele două bănci de rezerve și a anunțat că meciul este întrerupt din cauza unor probleme medicale avute de un spectator. Fanii prezenți la Tribuna II făceau semne disperate către Ambulanță. Între timp, și mai mulți jucători ai gazdelor s-au îndreptat către fanul căzut și au încercat să ajute. Persoana cu probleme a fost preluată de medici și ți-a revenit imediat fiind în afara oricărui pericol.

Jandarmeria: ”Din greșeală!”

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a remis după meci un comunicat referitor la incidente: ”Cu privire la incidentele de la meciul de fotbal FCU Craiova 1948 – CS Mioveni, din data de 24 februarie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, face următoarele precizări: Spre finalul partidei de fotbal, având în vedere stările conflictuale dintre membrii peluzei și suporterii din tribuna a II-a, a fost necesară realizarea cordoanelor de jandarmi, în interiorul arenei sportive, pentru a preveni escaladarea conflictului. În momentul deplasării jandarmilor, s-a declanşat accidental un dispozitiv iritant lacrimogen. În urma acestui incident, conducerea unității a dispus verificarea împrejurărilor care au condus la producerea acestei situaţii. Pe această cale, ne exprimăm regretul pentru producerea acestui eveniment”. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.