Un copil de 14 ani s-a spânzurat!

0
  • Tragedie la Schitu Goleşti

Un băiat, în vârstă de 14 ani, din comuna Schitu Goleşti, satul Lăzăreşti, a fost găsit vineri seara, în ştreang. Cea care a făcut cumplita descoperire este mama băiatului. Se spune că femeia şi-a găsit copilul fără suflare, în grajd. Înainte de asta avusese o presimțire.
A fost jale mare vineri seara, în satul Lăzăreşti, din comuna Schitu Goleşti. Oamenii au fost alertaţi de ţipetele disperate ale unei femei care anunţau o nenorocire. Mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie au traversat localitatea, în viteză, cu sirenele pornite. Când au aflat ce s-a petrecut, localnicii au fost şocaţi. Un băiat, în vârstă de 14 ani, a fost găsit spânzurat. Trupul era în grajdul animalelor. Băiatul îşi dusese acolo un scăunel ca să îşi poată pune planul în aplicare. Mama lui, era plecată când a avut loc nenorocirea. „ Am auzit că femeia era la manichiură. Acolo a apucat-o, aşa dintr-o dată, o nelinişte. Nu a mai avut răbdare și a rugat-o pe fata aia să termine repede că nu poate să mai stea. Şi-a luat maşina şi s-a dus acasă. Am auzit că după ce a intrat în curte l-a căutat şi s-a dus la grajd. A simţit dinainte că a avut loc ceva rău”, povestea o localnică.

Manevre de resuscitare de o oră, fără rezultat

După ce copilul a fost descoperit, la faţa locului au ajuns un echipaj SMURD, unul de la Serviciul de Ambulanţă şi mai multe echipaje de Poliţie. Au fost demarate manevrele de resuscitare. În ciuda faptului că acestea au durat aproape o oră, copilul nu a putut fi readus la viaţă. „Copile, de ce??Piticanie de copil, vecin cu mine, a crescut în curte la mine, şi-a pus capăt zilelor. Am făcut tot ce am putut să-l salvez, sunt devastat”, a scris pe contul lui de socializare un vecin al băiatului. Până la sosirea echipajelor de salvare acesta l-a resuscitat plângând. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş, pentru autopsie.
Băiatul era elev clasa a VIII-a, în cadrul Școlii Lăzărești din Schitu Golești. Nu se ştie exact care a fost motivul care l-a împins la un asemenea gest. Sătenii vorbesc despre faptul că, în ziua tragediei, copilul ar fi fost avertizat de un profesor că riscă să rămână corijent la o materie şi poate să repete anul dacă nu se va îndrepta. Imediat cum a ajuns acasă de la școală, băiatul s-a sinucis. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.